Ga naar hoofdonderdeel

Update: werkzaamheden golfbaan t/m 3 augustus 2024.

hole 1

Update: werkzaamheden golfbaan t/m 3 augustus 2024.

05-08-2024

Afgelopen periode hebben we een mijlpaal bereikt waar we lang naar hebben toegewerkt; de laatste 3 greens zijn afgebouwd en afgelopen 20 juli opgeleverd van onze 18 holes Championship Course The Fox.

Direct aansluitend zijn de zaaiploegen gestart met het inzaaien en zijn Inmiddels alle greens, afslagplaatsen en fairway's ingezaaid, inclusief de driving range met grasafslagplaatsen. Er is op dit moment al een aardig groene waas van fris opkomend gras te zien en binnen 14 dagen zijn de eerste maaibeurten nodig. De baan begint zich dan al goed af te tekenen.

De beregeningsinstallatie volgt de aanleg van de nieuwe delen van de baan en voorziet deze van sproeiers en andere waterpunten. Totaal wordt er meer dan 26 kilometer beregeningsleiding aangelegd met meer dan 630 sproeiers. Dat zorgt ervoor dat er zeer precies en naar behoefte water gegeven kan worden, zonder dat er verspilling optreed. Een kwestie van duurzaamheid.

Wat nu overblijft zijn kleinere afrondende werkzaamheden aan de baan, zoals aanleg van enkele paden en opruim werkzaamheden.

Terug naar overzicht